Restanten

Er is lange tijd niet geblogd, maar er is dan ook lange tijd niet veel gebeurd. Na de verhuizing en het huiswarmfeestje zijn er nog een paar lampen opgehangen, en daarmee was de energie en motivatie op. De bouwvak veranderde daar nog niet veel aan, zodat we na oktober, onze vakantie, nog niet veel verder waren.

Dat er nog wat moet gebeuren is duidelijk. De eerste keer douchen in het nieuwe huis maakte duidelijk dat die douchevloer vooral naar de verkeerde hoek afliep. Er bleef een paar liter water staan, dus dat mocht overnieuw. Eind september is er opnieuw getegeld, maar niet met het gewenste resultaat. De tegels zaten er te onregelmatig in, en sommige zaten  onder het niveau van de douchedrain zodat nog niet al het water wegliep. Dus nu douchen we weer in onze oude woning, terwijl de aannemer op nieuwe tegels wacht.

Daarnaast ga ik deze week ook de vloerenboer maar weer bellen. Na het verhaal van te dikke olievlekken op het parket, zijn diezelfde plekken nu nog steeds te kaal. Ik hoop dat dat nog te herstellen is, zonder dat de hele vloer opnieuw geboend moet worden.

Maar de keuken is grandioos, daar zijn we helemaal blij mee. De vloerverwarming doet ook wat hij moet doen (al zijn we nog steeds een beetje bang dat ‘ie bij -10 tekort schiet). Op sokken door het huis lopen is nu nog aangenamer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s