Voldaan

Ik ben hondsmoe, maar voldaan. Het was een goed feestje, en we hebben met de huiskring het BBQen op het dakterras uitgeprobeerd. Dat lukt heel goed. Er zijn nog wat losse einden die vastgeknoopt moeten worden in het huis, maar dat voelt niet loodzwaar. We beginnen te genieten, yes! Hier nog de laatste foto’s die jullie nog tegoed hadden. Onze slaapkamer is nog erg wit. Ik denk dat we een muur zilergrijs gaan maken. Sowieso moet daar nog een fonteintje op het kastje gefabriekt worden, maar dat komt wel een keer.

Daarnaast zijn er 2 aanwinsten: een kachel en een boom. De eerste is via marktplaats aangeschafd en bleek bij ons om de hoek in een woonboot overtollig te zijn. Gelukkig wilden de eigenaren die langsbrengen, dat scheelt weer. Hij mag bij ons in een hoek pronken. De 2e aanwinst, eigenlijk 2 planken van een boom, wordt omgetoverd in een keukentafel. Wordt nog wel een beetje lastig, want we willen graag 2m60 bij 95cm. Dat gaat niet helemaal lukken, dus sommige delen zullen worden opgevuld met epoxy. Maar ’t gaat schitterend worden, daar zijn we van overtuigd.

Een gedachte over “Voldaan

  1. Mission acomplished!!!! Geweldig mooi geworden. Ik vond het verhuizen gezellig en ben blij voor jullie! Inderdaad nu maar genieten, de pootjes omhoog, rosétje op het dakterras met een boekje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s